Ова официјално е најлош лик во Friends

Ова официјално е најлош лик во Friends

Учесниците на YouGov истражувањето дознава кои ликови во серијата “Пријатели” им се допаднаа.

Анкетата, исто така, покажа дека најлошиот лик е Моника, за кого само 5 проценти од луѓето ја избираат како свој омилен лик.

Нешто подобар е Рос, со 6% од гласовите, а потоа Рејчел и Фиби, со 13 и 15 проценти.

Ова значи дека Џои и Чендлер се најпопуларните ликови во серијата, со 17 и 20% од гласовите.

Рејчел е исто така најатрактивна (до 50 проценти), Фиби е најфина (25 проценти), Џои е најзабавен (37 проценти), додека Рос ја доби титулата најиритантен лик (26 проценти).