Ова е свадбениот подарокот од кумата Милица Тодоровиќ за свадбата на Стеван Анѓелковиќ

Ова е свадбениот подарокот од кумата Милица Тодоровиќ за свадбата на Стеван Анѓелковиќ

Милица Тодоровиќ овој викенд беше кума на свадбата на пејачот Стеван Анѓелковиќ, а на церемонијата се појави со нејзиното момче Милош Пауновиќ.

Пејачката за српските медиуми вели дека претходно немала прилика да биде кума и не ги знаела свадбените обичаи, но откако новинарите ја запрашаа што ќе им подари на младенците таа ги изненади сите со одговорот:

„Телевизор, ламба, правосмукалка, миксер. И он некогаш да готви…Ништо од тие обичаи не знаев, па ме поднаучија“, вели Милица.