Ова е најсексипилната полицајка

Ова е најсексипилната полицајка

Како е на нејзините колеги во полициската станица во Њу Јорк, а тек на оние кои ги приведува? 

Саманта Сепулведа е њујоршка полицајка, работи во станицата во Лос Анџелес.

Со атрактивниот изглед, фотографиите кои ги постира секојдневно е вистинска сензација на инстаграм. А славата ја започна од кога New York Post ја објави приказната за жена полицајка со неверојатна убавина.