Ова е листата на најсексипилни жени во светот

TC Candler се критичари од Лос Анџелес кој во последниве 27 години секоја година прават листа од 100 најубави мажи и жени од целиот свет.

На листата се наоѓаат 100 преубави дами од сите краеви на светот.

Во прашање се ѕвезди кои се истакнаа во светот на музиката, филмот или моделингот.

Погледнете ја листата на најубави жени во продолжение.

1. Liza Soberano

2. Thylane Blondeau

3. Tzuyu

4. Sarah Gadon

5. Nana

6. Jourdan Dunn

7. Adelaide Kane

8. Ju Jingyi

9. Golshifteh Farahani

10. Camilla Belle