Ова девојче „краде“ пуканки од принцот Хари (Видео)

Едно мало девојче, искусно и несвесно, „украле“ пуканки од принцот Хари, а видеото што се појави на еден натпревар го израдува светот.

Двегодишната Емили седеше со нејзината мајка, поранешна спортистка Хејли, покрај принцот Хари, на одбојкарски натпревар меѓу Обединетото Кралство и Данска во Торонто. Додека Хари разговараше со еден пријател и јадеше пуканки, таа најде начин да го искористи незабележливо.

Кога принцот Хари открил што се случува, тој реагираше многу смешно, и на крајот стана добри пријатели.

„Хари одлично се забавуваше со Емили. Тој е одличен човек и еден ден ќе супер татко ” – изјави еден очевидец што седеше во нивна близина.