Оскаровецот Бен Афлек во нов филм кој сите го очекуваат

Оскаровецот Бен Афлек во нов филм кој сите го очекуваат

Излезе конечно посакуваниот трејлер за филмот The Way Back каде што ќе се појави оскаровецот Бен Афлек.

The Way Back е американска кошаркарска драма која е во режија на Гевин О’Конор.

Премиерата за филмот се очекува да биде на 6 Март 2020.