One Love Tour – Skopje

Ви ја претставуваме “One Love” турнејата!

Скопје ќе биде дел од најголемата Македонско-Бугарска фестивалска турнеја #OneLoveTour, настанот ќе се одржи на 30-ти септември во С.Ц Борис Трајковски (Мала Сала)

Иноватива Груп и Mejdina Stancia, најавуваат одличен настан со најпознатите RnB & Hip-Hop ѕвезди, на иста бина ќе настапат:
SlatkaristikaKriskoGery-NikolToni Zen OfficialUpsurt – Ъпсурт, и класиката на Македонскиот Hip-Hop #DjGOCESAF.
Warm Up : #DjChe

Влезните билети се пуштени во претпродажба, публиката може да ги набави преку продажната мрежа на MkTickets по цена од 400мкд.

Online Tickets
http://mktickets.mk/en/nastan/one-love-tour-скопје/

Резервации на VIP Влезни билети:

+389 70 340 499
+389 75 454 264

4 влезници, Jagermaister 0.7l, 4 Изворски, 4 Energi`S – 4.000мкд
4 влезници,Tullamore Dew 0.7l, 4 Изворски, 4 Energi`S – 5.000мкд
4 влезници, Finlandia 0.7l, 4 Изворски, 4 Energi`S – 4.000мкд
4 влезници, Jack Daniel`s 0.7l, 4 Изворски, 4 Energi`S – 5.500мкд

Продажна мрежа Скопје:
Југотон ГТЦ 1 кат
Т. А. Атлантик Турс – Скопје
Тобако 2 – Аеродором
Тобако 2 – Југодрво
Универзална Сала – Скопје

Продажна мрежа низ Македонија:
Cofee Lab – Штип
T.A. Бран – Прилеп
T.A. Мерион Травел – Куманово
T.A. Скала Травел Струмица
Вона Пет – Гостивар
Кафе Бар Концепт – Струмица
Т.А. Ана Турс – Битола
Т.А. Атлантик Турс – Кавадарци
Т.А. Глобус Травел – Охрид
ТА Атлантис
ТА Либеро Травел – Кочани
ТА Меридијан – Кичево
Тобако Монако – Тетово

Декларација за лица под 18 години:
Лица под 18 години ќе бидат пуштени само во присуство на полнолетно лице или старател.

Информации и резервации
+389 70 340 499
+389 75 454 264