Омилени јунаци од детството со човечки лик

Омилени јунаци од детството со човечки лик

Убавината на цртаните филмови е во тоа што ликовите можат да бидат она што карикатуристите сакаат да бидат. Животните се омилениот избор, но исто така има и роботи, автомобили, храна, дури и сунѓери.

Можностите се бесконечни!

Но, што ќе се случи ако сакаме да им дадеме на нашите омилени нечовечки ликови, човечко лице?

Penguins Of Madagascar

Duchess And Thomas O'MalleyTuffy Mouse From Tom And JerryWall-E And Eve HumanizationHumanized LouisLady And The TrampTimon And PumbaaMickey And Minnie