Официјално видео со комплетното шоу на Victoria’s Secret 2018

Официјално видео со комплетното шоу на Victoria’s Secret 2018

Victoria’s Secret ја објави официјалната снимка од овогодишното шоу кое се одржа минатиот месец.

За време на спектаклот, беше емитуван и сегмент посветен на Адријана Лима и нејзината кариера во VS. Ова беше последен пат атрактивната Бразилка да дефилира за популарниот бренд.