Официјален трејлер за Fast and Furious 9

Официјален трејлер за Fast and Furious 9

Уште еден филм во франшизата по смртта на Пол Вокер, полн со автомобилска акција, достоен за претходните изданија.

Дом сега е татко, и иако вели дека веќе не може да го живее претходниот живот со постојано забрзување, (повторното) забрзување се чини дефинитивно нема да може да избегне.

Премиерата на Fast 9 е закажана за 22 мај.