О.Џ. Симпсон демантираше дека е татко на Клои Кардашијан

О.Џ. Симпсон демантираше дека е татко на Клои Кардашијан

По долгогодишните шпекулации дека О.Џ. Симпсон би можел да биде таткото на Клои Кардашијан, тој конечно проговори на таа тема.

Кога репортерот го праша дали би требало да му честита поради бременоста на Кардашијан. По одговорот стави јасно до знаење дека покојниот  Роберт Кардашијан е вистинскиот татко на Клои.

Би требало да ми честитате поради покојниот Боб, нека почива во мир. Јас немам ништо со тоа, немате потреба мене да ми честитате, беше О.Џ. јасен и додаде. Би бил горд таа да е мое дете, но верувајте дека јас немам никаква врска со нив.

Роберт Кардашијан беше адвокат во одбраната во 1995 година, кога О.Џ. беше на судење кога беше обвинет за убиството на својата сопруга Никол Браун, која тогаш беше најдобра пријателка на Крис Џенер.