Ново видео на ДНК за „Кога би знаела сè“

„ДНК“ ја промовираа новата песна со видеоспот. „Кога би знаела сè“ дело на Панчо и Лазар Цветковски. Спотот е сниман во Чигако.

Погледнете го видеото во продолжение: