Ново пријателство помеѓу Викторија Бекам и Кортни и Ким Кардашијан!?

Ново пријателство помеѓу Викторија Бекам и Кортни и Ким Кардашијан!?

На една гала вечер во Беверли Хилс, во организација на Викторија Бекам, биле поканети и сестрите Ким и Кортни Кардашијан, како и многу други познати личности.

Сепак, таа поминала многу време од вечерта токму со нив.

Сите присутни добиле бесплатен преглед на кожата од соработникот на ВИкторија, биомедицинскиот истражувач Аугустин Бадера. Викторија била облечена во бел костум од колекцијата Ресорт 2020.

Многумина прретпоставуваат дека оваа средба меѓу популарните сестри и модната икона е почеток на една совршена соработка, во која ќе се комбинираат минималната елеганција која е препознатлива за Викторија и екстравагантните детали од стилот на сестрите Кардашијан.