Новата сезона на празници со нов тренд

Новата сезона на празници со нов тренд

Празници доаѓаат во одличен стил и оваа година се појави многу необичен тренд на Интернет.

#murraychristmas #showbiz #reindeerboob

A post shared by Dandy Dillinger (@dandydillinger) on

Ако не ви се допаѓа класичниот божиќен и новогодишен џемпер, како што обично носи  Господин Дарси во Дневникот Бриџет Џонс, ова се идеи што може да ги спроведете.

Имено, новиот тренд е џемпер преку кој вири дојка замаскирана во Рудолф. Тоа не е баш за покажување, но тоа е вкупно хит на Instagram.

Ugly sweater party! #reindeer #reindeerboob #christmas #redhairdontcare #uglychristmassweater #merrychristmas

A post shared by Kels3y [email protected] 💋⚓️ (@_.mckee) on

Гордиот сопственици на овој тренд се среќни да се фотографираат на Instagram, па во разни изданија може да се најдат на Instagram под хаштагот #rudolphboob и #reindeerboob.

#christmasinflorida #reindeerboob #Why?

A post shared by Syed (@syedmeanshappy) on