Новата песна на Sia насловена како Rainbow!

Новата песна на Sia насловена како Rainbow!

Сиа повторно изненадува со нови песни, а овој пат, ја има тематската песна за „My little pony“ – the movie.

Во видео записот за песната „Rainbow“ се појавува и добро познатиот лик во видеата на Сиа – Maddie Ziegler.Започнувајќи со „Chandelier“ и „Тhe Greatest “ се гледа дека нивната соработка продолжува понатаму.

My little pony“ – the movie излегува на 6-ти октомври во кината ширум светот.