Новак и ја честиташе годишнината од бракот на Јелена

Новак и ја честиташе годишнината од бракот на Јелена

Новак Ѓоковиќ на денешен ден пред четири години стапи во брак со сопругата Јелена Ѓоковиќ со која има две деца.

„Денеска е нашата годишнина од бракот. Имам толку многу љубов за мојата сродна душа. Фала ти што се делиш со мене и со моите деца. И фала ти што патуваш со воз со мене до Лондон“, јавно и порача Новак на Јелена.