Новак Ѓоковиќ ја покажа својата наследничка Тара

Новак Ѓоковиќ ја покажа својата наследничка Тара

Новак Ѓоковиќ ја претстави својата наследничка, малата Тара.

Во описот на сликата што настана по должината на брегот на морето, Новак напиша:

„Моето срце припаќа на две девојки. Освоен засекогаш.“

Се чини дека оваа слика, сепак, е доказ дека ставот на таткото кон ќерка е неспоредливо нежен и поинаков.

My heart belongs to my two girls. I’m taken for life. ?❤️

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on