Нова урбана колекција Ivy Park x Adidas

Нова урбана колекција Ivy Park x Adidas

Бијонсе ја претстави новата урбана колекција Ivy Park x Adidas.

Спортска, урбана и комфорна,секојдневна… Колекцијата ќе може да се купи онлајн, а продажбата ќе започне на крајот на месецов. Ова е втора колекција Ivy Park x Adidas.