Нова сезона во НБА, нова мода

Нова сезона во НБА, нова мода

Првата недела од новата НБА сезона е во тек. Долго ја очекувавме затоа што ќе биде доста поинтересна и поизрамнета од предходните неколку години, но и затоа што многу ни фалеа модните откачени стилови на НБА кошаркарите.

Така да секое утро покрај следењето на најдобрите акции од НБА вечерта, секогаш посветуваме внимание и на инстаграм профилот Leaguefits кој се грижи за пренесување на најдобрите стилови од тунелите пред НБА натпреварите.

Веднаш заследете ги, а во продолжение мала галерија од предходните денови –

instagram.com/p/B4GcUiaAz4P/