Нова предлог серија за – Fleabag

Нова предлог серија за – Fleabag

Да признаеме, и ние немавме слушнато за неа до пред Еми наградите оваа година, каде режисерката/главната актерка (Phoebe Waller-Bridge) ги собра сите награди.

Серијата Fleabag има две сезони, првата снимена во 2016, втората по три години. Двете сезони имаат по 6 епизоди, и се кратки од по 25 минути. Жанрот е англиска комедија/мини трагедија, снимена на интересен начин, со тема која ќе ве изнасмее. Екипата е фантастична, и серијата ќе ја изгледате за еден ден