Нова колекција очила за сезоната пролет/лето 2020 со потпис на Викторија Бекам

Нова колекција очила за сезоната пролет/лето 2020 со потпис на Викторија Бекам

Како и секоја друга модна куќа, така и брендот на Викторија е погоден од економската криза предизвикана од коронавирусот. 

Но, популарната сопруга на Дејвид Бекам продолжува со промотивните активности. Деновиве таа се фокусира на новата колекција очила за сезоната пролет/лето 2020.