Нов тренд кај жените

Нов тренд кај жените

Пред неколку дена BoDivas компанијата од Токио претстави необично парче на накит наречен beachtail.

Crotch charms? No thanks! 🤢#crotchcharms #dangle #talkofthetown #perthcreatives #handmade #jewellery #jeweller…

Posted by Little Waves on Tuesday, 15 August 2017

Како што пишува во описот на производот, накитот служи за разубавување на меѓуножјето, а се состои од метално ланче кое се носи во внатрешноста на бикините или долната облека.

Ланчето во должина од 7,5 сантиметри се закачува на внатрешносѕа на самиот материјал, а неговото продолжение паѓа измеѓу нозе.