Нокаут објавија нов спот

Нокаут објавија нов спот

Нокаут го објавија спотот за „Сакам да живеам“, песната со која победија на овогодишниот „Макфест“.

Текстот го потпишува Огнен Неделковски, за музиката се погрижија Никола Перевски и Филип Неделковски, додека за продукцијата задолжен беше Дарко Димитров.