Нити згодното тело не ја спаси од лошите критики

Нити згодното тело не ја спаси од лошите критики

Хелен Бригс е позната личност на МТВ во Британија. Но, исто така, девојката која впечатливо и неизбришливо остава трага каде и да се појави.

Иако нејзините стилисти можеби ја заборавиле, нејзината тиркизна коса и премногу пластична хирургија, нејзините фанови не штедат на критики

true friendship right there 🥂👯 #katiesalmon #helenbriggs #loveisland #bigbrother

A post shared by @katiesalmonfans on

Во последното издание во кое таа се појави за време на викендот, ги остави сите без текст. Звездата направи многу грешка во изборот на облека, фризура и шминка.

😘@bleubriggs #bleubriggs #helenbriggs #london

A post shared by King_KSJ (@king__ksj) on

Stop watching..

A post shared by Helen Briggs (@bleubriggs) on