Николина Пишек со помош на фотошоп си го намали струкот, а си ја зголеми раката

Николина Пишек со помош на фотошоп си го намали струкот, а си ја зголеми раката

Николина Пишек последна е во низата на ѕвездите кои не им одолеаа на магијата на фотошопот.

Водителката моментално престојува во Италија, од каде што секојдневно објавува фотографии на Инстаграм, а најновата привлече големо внимание меѓу нејзините фанови.

Ако судиме по нејзината лева рака, евидентно е дека Николина користела фотошоп. Раката и изгледа проширено, додека струкот и е намален.

What, am I supposed to run around in a little red cape and save the world?

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Се чини дека на водителката тоа не и смета, бидејќи во описот на фотографијаа ги запраша фановите – Зарем треба да трчам наоколу во црвен фустан и да го спасувам светот? – но нив им беше поинтересно да се занимаваат со нејзината фотошопирана рака.