Николија Јовановиќ во врска со анорексијата

Николија Јовановиќ во врска со анорексијата

Николија Јовановиќ беше тема на медиумите поради нејзината анорексија.

Пејачката која ја роди ќерката Реа, имала здравствени проблеми. Иако е слаба, таа прв пат реши да прозбори дали навистина била на работ на аноркесијата.

“Јас јадам, и тоа доста јадам, но сум благодарна на мојот брз метаболизам, сеуште – изјави таа и додаде дека животот го сменила од корен откако станала мајка. И пред да ја родам Реа, не излегував година дена како што го правев тоа да речеме во пубертетот” – истакна пејачката која ја има ќерката со пејачот Реља со кој не планира да се венча.