Никол Шерцинигер и во петтата деценија е секси

Никол Шерцинигер и во петтата деценија е секси

Никол Шерцинигер е една од најубавите жени во светот.

Пејачката не се предава на годините и сега , во петтата деценија изгледа подобро од било кога. Никол нема направено ниту една операција. На нејзиниот инстаграм профил сме сведоци за убавината на она што го дарила мајката природа. Таа сподели фотографија на која е по косим за капење и изгледа совршено.