Никол Кидман изгледа фантастично во бикини

Никол Кидман изгледа фантастично во бикини

За Никол Кидман годините се само бројка. И покрај тоа што чекори во шестата деценија од животот, славната актерка изгледа фантастично во бикини.

52-годишната холивудска ѕвезда беше фотографирана во сини бикини на плажа заедно со нејзиниот сопруг Кит Урбан. Фотографиите изнудија само комплименти за одржаниот изглед на Кидман.