Никол Кидман е непрепознатлива

Никол Кидман е непрепознатлива

Никол Кидман навистина направи драстична промена.

Актерката се појави на модната ревија на Џорџо Армани во скоро непрепознатливо издание.

Иако многу пати до сега има изјавувано како е против пластичната хирургија и ботоксот,овојпат се докажа сосема спротивното.