Ники Минаж се најде на насловната на јапонскиот Vogue

Ники Минаж се најде на насловната на јапонскиот Vogue

Познатата американска рап пејачка, Ники Минаж оваа година ќе ја заврши успешно.

Таа се фотографираше за новиот број на јапонското списание Vogue. Како и до сега во прв план се нејзините облини на телото. На фотографиите може да се запримети и дека пејачката е неколку килограми ослабена. Фотографиите се дело на светски познатиот Мариано Виванко.

View this post on Instagram

🇯🇵🎯 JAPANESE VOGUE

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

View this post on Instagram

@voguejapan @marianovivanco

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on