Ники Минаж претстави две нови песни

Ники Минаж претстави две нови песни по неколкумесечно отсуство од музичката сцена.

“Ова е најдобриот албум што некогаш сум го направила”, рече таа, додавајќи дека е подготвена да го објави целиот албум одеднаш, но дека издавачката куќа ја спречи да го стори тоа.