Ники Минаж го објави новиот спот

Ники Минаж го објави новиот спот

Популарната раперка Ники Минаж се врати на сцената и тоа на “голема врата“ и го објави новиот сингл „Megatron“.

Ники со оваа песна објави и провокативен спот, во свој стил, а во прв план ги стави нејзинити атрактивни атрибути преку заводливото играње додека се гали со згодното момче.