Next Time вечер го промовираат својот нов видео запис

Next Time вечер го промовираат својот нов видео запис

Next Time на својот Фејсбук профил најави промоција на својот нов видео запис за песната „Нешто ќе те питам бабо“.

Промоцијата ќе се одржи во Драмскиот театар (Карпош), а е закажана на 25 март со почеток во 20 часот.

Во продолжение Ви го пренесуваме Фејсбук статусот на дуото „Некст тајм“:

СО ГОРДОСТ ВИ НАЈАВУВАМЕ ПРОМОЦИЈА
ЗА НОВ ВИДЕО ЗАПИС, ЗА УШТЕ ЕДНА
МАКЕДОНСКА НАРОДНА ПЕСНА
“НЕШТО ЌЕ ТЕ ПИТАМ БАБО”
ПОНЕДЕЛНИК 25.03.2019 СО ПОЧЕТОК ВО 20:00 ЧАСОТ, ДРАМСКИ ТЕАТАР(КАРПОШ) СКОПЈЕ.
ВЛЕЗОТ Е СЛОБОДЕН ЗА СИТЕ ЉУБИТЕЛИ И ПОДРЖУВАЧИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА И НЕКСТ ТАЈМ.
ВЕРУВАМЕ ДЕКА И ПО ТРЕТ ПАТ ЌЕ ВЕ НАПРАВИМЕ ГОРДИ И ЌЕ ЈА ЗАЧУВАМЕ МАКЕДОНСКАТА ПЕСНА ЗАЕДНО!!!