Неверојатно добар кастинг за серијата Чернобил

Неверојатно добар кастинг за серијата Чернобил

Според последните информации кои што можевме да ги видиме, серијата Чернобил е најгледана во овој момент. Станува збор за серија која ја опишува катастрофата од 1986 година која имаше влијание на целиот континент.

Целата серија се базира на вистински случувања и вистински ликови. Освен што станува збор за квалитетна серија, кастингот за неа е уште подобар.

На оваа фотографија подолу ќе можете да ги видите вистинските ликови и како вистинските ликови ги толкуваат. По оа ќе може да видите дека екипата која ја работела серијата, навистина сериозно си ја сфатила работата и дека воделе внимание и за најмалите детали.