Неодоливата и секси медицинска сестра Меги!

Неодоливата и секси медицинска сестра Меги!

Меги Ролинс е родена на 18-ти февруари 1988 година во Јужна Каролина, каде завршила студии за негувателка на Медицинскиот факултет.

Синооката убавица долго време работела како медицинска сестра, сѐ додека не решила да ја искористи својата убавина и станала модел.

Оваа година таа стекна најголема популарност кога се појави на интернет страната на магазинот “GQ” и после направената фотосесија за “Sports Illustrated”.

Меги е голема обожавателка на патувањата и смета дека најголемата среќа која што и ја донел моделингот е токму тоа што многу патува.

А, кога станува збор за нејзиниот изглед, и самите ќе забележите од фотографиите дека едноставно е совршена.