Необичното убаво лице на Сигна Белфиоре

Необичното убаво лице на Сигна Белфиоре

Девојката со необично име е родена во 1995 во Стокхолм, а денес е фотомодел и заштитно лице на агенцијата “Stockholmsgruppen”.

Нејзиното фантастично лице ја вовлече низ густо населениот свет на скандинавските убавици, кои остатокот од својот живот сакаат да го поминат пред камерите и објективите.

Сигна има посебна почит спрема арт фотографиите, а често е на насловните страници на скандинавски списанија.