Необична руска убавица која освојува со својот шарм

Необична руска убавица која освојува со својот шарм

Жешката Русинка Јулија Јарошенко сака да живее на релација Москва – Санкт Петербург – Киев, а својата љубов кон патувањата ја остварува ширум Европа.

 

Јарошенко себе си се смета за исклучително отворена личност, така што при понудата за фото сесии размислува за сите можни опции.

Тврди дека многу ја сака својата работа и дека не сака да ја менува, што може да се види и од приложените фотографии.

Нејзиниот сон е да осамне на страните на списанието “Playboy”, а признава дека еден ден сака да стане и славна актерка.