Неда Украден ужива на јахта во Црна Гора

Неда Украден ужива на јахта во Црна Гора

Неда Украден неодамна го прослави својот седумдесетти роденден и со тоа влезе во осмата деценија од животот.

Таа  објави фотографија од јахта во Црна Гора,на својот инстаграм профил, и со тоа докажа дека годините се само бројка за неа.