Не сака живот под лупата на јавноста, ова е најстарата ќерка на Аца Лукас

Малкумина слушнале дека фолк ѕвездата Аца Лукас има три деца од претходните врски, а најстарата Миљана Вуксановиќ го гради својот живот сама, без оглед што татко и е еден од најпознатите пејачи на српската сцена.

Image result for Miljana Vuksanović

Таа има 26 години и за разлика од другите ќерки на познатите, таа не живее луксузен живот како што тоа го прават нејзините врсници чии родители се јавни личности. Не вози скап автомобил, не живее во луксузен стан, не троши многу пари на скапа облека, туку живее како целиот нормален свет. Таа е професионален шминкер, работи во Гранд телевизија, каде не ретко го шминка токму својот татко.

Таа очигледно несака да живее на сметка на славата на Аца Лукас, туку сама заработува, на што тој е многу горд. Со оглед на тоа тоа дека пет години работи во Гранд, сигурно добро и оди, а и пејачите ја фалат дека е одлична шминкерка.