Не им е лесно – Еве како децата ги поминуваат венчавките

Да бидеме искрени – венчавките можат да бидат многу исцрпувачки!

Сигурно и вас ви се случило после неколку часа на некоја свадба да посакате да си одите дома и остатокот од денот да го поминете гледајќи на часовникот и прашувајќи се кога би било ок да ја напуштите забавата, а да не ги навредите младенците.

Замислете како им е на децата…