NAVIGARE – Италијаснки бренд кој ги задоволува сите модни потреби на мажите

NAVIGARE – Италијаснки бренд кој ги задоволува сите модни потреби на мажите

Navigare италијански бренд, почитуван во светот на модата, благодарение на својата долгогодишна  традиција и способност да ги задоволи сите потреби на светот кој постојано и брзо се менува.

Ви ја претставуваме најновата колекција на реномираниот италијански бренд Navigare кој важи за лускузен и уникатен. Овој бренд креира навистина квалитетна гардероба, направена од квалитетни материјали кои се посветени на мажите со одреден стил и кои во секој момент сакааат да изгледаат шик и префинето.

Navigare брендот за оваа ладна сезона ни претставува колекција на џемпери, јакни и капути направени од квалитетни материјали, и како и секогаш носи повеќе елегантни комбинации за есенскиот и ладен период.

Најновите колекции и модни парчиња од брендот Navigare може да ги најдете во нивната продавница која се наоѓа во Скопје Сити Мол на 1 кат