Наташа Беквалец побегна со детето во Нови Сад

Наташа Беквалец побегна со детето во Нови Сад

Наташа Беквалац вчера заедно со ќерката Катја и сестрата Кристина, замина во Нови Сад за да се тргне од хаосот кој настана откако настана инцидентот со сопругот Лука Лазукиќ.

Пејачката сега престојува кај родителите, каде ќе одмара до вторник кога треба да се соочи во сопругот во првиот основен суд во Белград.

Пред да ги спакува куферите и да реши привремено да ја смени адресата, Наташа на пријателите наводно им кажала дека најтешко и паѓаат изјавите на Лука во медиумите, пишува „Србија данас“.

Според пријатели, Лука патолошки почнал да биде љубоморен на бебето и постојано се жалел дека го зазема неговото место.

Кога Катја се родила тој станал друг човек. Бил љубоморен на сопственото дете, вели изворот за српскиот портал.