Наташа Беквалац за свадбата ќе потроши 30 000 евра

После долги шпекулации Наташа Беквалац и Лука Лазукиќ официјално судбинското да ќе го кажат на роденденот на Наташа, на 25 Септември на Ибица.

Тие на Ибица ќе отидат ден пред венчавката, а со себе ќе ги земат кумовите, семејството и најблиските пријатели. Вкупно ќе има 25 гости, а нив ќе ги почастат со седмодневен престој на ова егзотично место.

Тие за свадбата ќе издвојат околу 30 000 евра. Одлучиа да не штедат за овој важен настан.

Им посакуваме се најдобро.