Наташа Беквалац се соблече гола во базен

Наташа Беквалац се соблече гола во базен

Наташа Беквалац буквално ги запали социјалните мрежи.

Наташа ужива на својот имот во Ченаи во жешките, летни денови, каде се соблече гола и скокна во базенот.

View this post on Instagram

Ja sam u Španiji.😂😂😂

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

View this post on Instagram

Leto je.🏝

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on