Натали Пак е убавица со прекрасни гради

Натали Пак е убавица со прекрасни гради

Натали Ен Пак е американски топ модел. Родена е во 1989 година, во Палос Вердес, Калифорнија. Во 2012 година беше одбрана за Мис на Калифорнија, а исто така се натпреваруваше на “America’s Next Top Model, Cycle 12”. Од тогаш до денес, воопшто го нема променето нејзиниот изглед.

Активна е и на социјалните мрежа. Гледајќи ги нејзините фотографии на Инстаграм, ќе сфатите зошто и беше доделена таа титула.

Уживајте во нејзините фотографии.