Направете ја оваа ефектна плетенка за 5 минути

Направете ја оваа ефектна плетенка за 5 минути

Баш како и претходните сезони, и ова лето, плетенките претставуваат една од најпосакуваните фризури.

Можат да се носат во секојдневно издание, под капа или шешир, а посебно убаво ќе изгледа во елегантни прилики, кога е потребно да се додаде ефектна шнола или трака.

Во видео снимката можете да погледнете како се прави оваа ефектна фризура.