Направете ја косата подолга, за минута

Направете ја косата подолга, за минута

Преубава долга коса е сон за многу девојки.

Иако е неопходно од време на време да ја скратите и освежите  косата, некогаш се чини дека таа толку споро расте. Во тој случај немојте одма да купувате надградби за коса.

Постои едноставен, ефикасен трик, со помош на кој одма ќе добиете неколку сантиметри подолга коса.