Направете ги чизмите што го освоија светот

Направете ги чизмите што го освоија светот

Повеќето познати личности ги имаат овие чизми во нивниот плакар, а блогерите најдоа креативен начин да ги направат сами.

Чорапите-чизми се сметаат за најважни од овогодинешниот тренд.

Тие се препознатливи од еластичната лента што се собира околу зглобот или бутот, во зависност од тоа дали е краток или длабок модел.

Најпопуларните се направени од антилоп од кожа и плишани, материјали кои се исто толку актуелни како минатата година.

Сепак, цената на овие дизајнирани парчиња се движи од 850 до 900 евра, поради што тие не се достапни за сите жени.

Затоа една блогерка има креативен начин да ги добие овие чизми – без отворање паричник!

Погледај како изгледа: