Направете чизми кои го освоија светот

Поголемиот дел од славните дами ги поседуваат овие чизми во својот ормар, а блогерките најдоа креативен начин да ги направите сами.

Чорапи – чизми се сметаат за еден од најважните овогодишни трендови. Препознатливи се по еластичната лента што се собира околу глуждот или бутот, во зависност дали станува збор за краток или длабок модел.

Најпопуларни се оние изработени од антилоп кожа и плишани, матријал кој е еднакво актуелен како минатогодишната сезона. Сепак, цената на овие дизајнерски парчиња се движат од 850 до 900 евра, па поради тоа не се достапни до сите жени.

Популарната блогерка се сети на еден креативен начин на кој можете да ги добиете овие чизми – без да го отворите новчаникот.

Погледнете како изгледа тоа.