Наоми Кемпбел позираше за насловната страница на ID

Наоми Кемпбел позираше за насловната страница на ID

Супермоделот Наоми Кемпбел повторно позираше за насловната страница на ID.

Фотограф на фотосесијата е Паоло Роверси, а Наоми е облечена во јакна од Муглер и топ од Сен Лоран.

Погледнете ја фотосесијата и модните трендови.